Få syet din brudekjole efter mål

Få opfyldt din brudekjoledrøm!

På din store dag skal du selvfølgelig have lige dén kjole, du ønsker dig. Har du særlige ønsker til din brudekjole, eller ønsker du at få den syet, så den passer til dine mål, så bestil den her. Inden du bestiller en kjole syet efter dine mål, er du meget velkommen til at kontakte os her: Kontakt LadyLuckDresses – ellers sender vi dig en besked, så snart vi modtager din bestilling.

9,000.00DKK

Hvad får du, når du bestiller en brudekjole syet efter mål?

Ønsker du at få syet din brudekjole efter mål, kan du vælge en af de flotte brudekjoler, som du kan se i vores shop. Bagefter skal vi have dine mål, så vi kan passe kjolen til. Og så går vi ellers i gang med at sy!

Med i prisen hører også én gratis tilretning. Du betaler selv for fragten tilbage til os, og så sender vi kjolen retur, når den er klar. Ønsker du flere tilretninger, koster dette 800,- pr. gang, incl. fragten ud til dig.

Hvornår skal du bestille din vintage brudekjole?

Kjolerne, som er syet i standardstørrelserne, kan vi levere indenfor 3 uger. Ønsker du en brudekjole, der er syet efter dine mål, skal du bestille 1-2 måneder før, så vi har tid til at finde ud af, hvordan vi kan sy en brudekjole, der opfylder dine ønsker. Ønsker du en tilretning, er der også sat tid af det til – og det er med i prisen.

Hvilke materialer kan du vælge?

Har du specielle ønsker til materialer, mønster eller stof, så lad os vide det. Vi kan skaffe det meste. Bemærk, at har du specielle ønsker, skal du bestille din brudekjole minimum 2-3 måneder inden den store dag. På den måde har vi tid til sammen af finde det rigtige stof, og der er også plads til en endelig tilretning.

Ønsker du at få syet din brudekjole i andre stoffer, end vi normalt bruger, kan der være ekstra udgifter til indkøb af dette. Vi går selvfølgelig ikke i gang med at sy inden din godkendelse af den endelige pris.

Hvis du har andre ønsker til din brudekjole…

Vi har stort erfaring i at sy vintagekjoler, pinupkjoler og rockabillykjoler. Har du set en helt bestemt kjole i den stil, som du bare må have på til dit bryllup, vil vi gerne hjælpe dig med at få din drøm til at gå i opfyldelse. Vi kan ikke garantere en pris på 9.000 kr., for prisen kommer til at afhænge af tidsforbrug, materialer og tilretninger. Men kontakt os endelig, hvis du har et særligt ønske til designet af din brudekjole.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Få syet din brudekjole efter mål”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *