Vi elsker vintagekjoler!

Det er ikke uden grund, at vores kjoler hedder det, de hedder. Vi har hentet inspiration i vores yndlingsstjerner, Sandy, Peggy og alle de andre. Igennem dem har vi levet vores passion for pinup-kjoler ud.

Men der er noget, som vi elsker højere end vintage-kjoler – og det er vintage-brudekjoler! At få lov til at lave den vigtigste kjole i alle kvinders liv, det måtte vi bare i gang med.

Vi elsker kjoler! Og vi elsker især alt, hvad der er vintage, pinup og rockabilly. Med en stor kærlighed til vintage-kjoler, opdagede vi, at det var svært at finde brudekjoler til vintage-elskeren og pinup-pigen.
Så det var sådan, det startede. Over en kop kaffe blev vi enige om, at vi ville lave det, vi begge elsker: Kjoler! Vi kan faktisk ikke lade være.

52970915_10155957720246811_7210689996183830528_n

Ditte Rasmussen

Ditte Rasmussen er uddannet konstruktør og skrædder og har syet mange smukke kjoler. Hun elsker godt håndværk og gør gerne brug af alle de gamle sy-teknikker. Ditte sidder klar ved symaskinen til at sy din drømmekjole!

Her kan du se noget af alt det, Ditte også har lavet:

IMG_0500

Trine Toft

Som barn fik Trine Toft foræret en stor kasse med påklædningsdukker. Her var de store divaer samlet: Grace Kelly, Audrey Hepburn og Judy Garland. Og alle sammen i de smukkeste kjoler. Sådan startede Trines store passion for vintage- og pinupkjoler!

Trine Toft har en stor interesse i pinup-miljøet, men kan dog kun sy til husbehov. Det er derfor hende, der tager sig af “alt det andet”. Hun elsker utraditionelle bryllupper og skriver om alle de nyeste trends.