Kom med ind i syværkstedet! maj 23, 2019 – Slået op i: LadyLuckDresses – Tags: , , ,

Her bliver din drømmekjole til!

Blonder, brudesatin og tyl, masser af tyl! Ditte er i gang med endnu en af sine smukke kreationer. En specialdesignet kjole med tilhørende krave der tilsidst skal besættes med fuglefjer. Og sådan er det her hos LadyLuckDresses: Du kan få lige dén kjole, du drømmer om!

En drøm om kjoler

I det lille syværksted er hylderne fyldt med stofprøver, og på kjolestativet hænger opsyede prøver at de mange designs. På arbejdsbordet ligger et underskørt med mange lag tyl. Ditte gætter på, at der nok er brugt 20 meter!

Ditte har altid drømt om at sy. Hun uddannede sig derfor både som konstruktør og skrædder og har igennem tiden syet mange smukke kjoler. Drømmeopgaven er vintagekjoler, for hun elsker godt håndværk og gør gerne brug af alle de gamle sy-teknikker.

Ditte fra Lady Luck Dresses

Ditte får de sidste detaljer på plads på den flotte krave.

Vintagekjoler til alle livets fester

Vil du gerne have syet din drømmekjole til bryllup, konfirmation eller en af livets andre store begivenheder, så er Ditte klar i syværkstedet. Du kan enten bestille en af de skønne vintagekjoler, som allerede er designet her – eller kontakte Ditte for at få skabt din drømmekjole.

Har du særlige ønsker til din brudekjole?

Alle brudekjoler fra LadyLuckDresses fås i en knækket hvid, den traditionelle brudefarve. Vi er dog også hele tiden på jagt efter nye og spændende stoffer. Fra tid til anden tilbyder vi at sy vores modeller op i andre typer stof – hold øje med Instagram og Facebook. Vi er blandt andet meget glad for polkaprikker!

Vintage brudekjolerne fra LadyLuckDresses er syet i standardstørrelser. Ønsker du at få syet din brudekjole efter dine egne mål, vil vi også meget hjælpe. Læs mere her: Få syet din brudekjole efter mål.

Ideer til et billigt bryllup »