Ideer til et billigt bryllup maj 23, 2019 – Slået op i: Inspiration til brylluppet – Tags: , , , ,

Måske vil I bare gerne giftes. Måske er det ikke festen, eller især prisen på festen, der tæller. Måske er det nok med verdens flotteste brudekjole og så et glas champagne.

Har I ikke sparet sammen i de sidste 10 år, eller ønsker I bare et billigt bryllup, så er der mange gode ideer til, hvordan det kan gøres. Læs artiklen her og bliv inspireret til at holde dit drømmebryllup – der ikke koster en million.

Et bryllup behøver ikke at være dyrt

Prøv at tænke tilbage på de bryllupper, du selv har været til. Hvad husker du bedst? Hvad var det sjoveste og mest mindeværdige? Tænker du på kandelabrene, der var hentet hjem fra Frankrig i dagens anledning? Eller måske husker du bare bruden, der i sin smukke kjole gav sit “JA!” til gommen, der kom helt nede fra hjertet. Nogle gange kan et godt bryllup også måles på, hvor mange Kleenex, der blev brugt.

Selvfølgelig skal du have lige præcis dét bryllup, som du godt kunne tænke dig. Men det behøver ikke at koste mange penge, heller ikke for at imponere gæsterne. Det uhøjtidelige, hyggelige og hjertevarme bryllup står ud fra mængden – men hvordan planlægger man lige sådan et? Her får du nogle gode ideer:

Bryllupsreceptionen i baren

Mange barer står tomme om eftermiddagen, og her er der plads til en dejlig bryllupsreception. Spørg rundt omkring i byen, til I finder det rigtige sted. Med sandwich på disken, og en bartender der skænker for jer, har I råd til at invitere alle de gæster, I gerne vil se.

Slut eftermiddagen af med en stor kage og læg et beløb i baren, der betaler for de sidste drinks. Nu kan I med god samvittighed smutte af sted på bryllupsrejse, for det er ikke jer, der skal rydde op!

Frokost i det grønne

En anden god ide til et billigt bryllup er at invitere på picnic til den lokale strand eller legeplads. Pak en madkurv og hold festen et sted, hvor der er plads til afslapning og leg. Forbered gerne lege, som alle kan være med på, for eksempel rundbold og en skattejagt, hvor der er præmier til gæsterne.

Et børnevenligt bryllup

Er der mange børn i familien og vennekredsen, som I gerne vil have med, kan det også sætte en fin ramme for festen. Hvis I er heldige, kan I måske låne et lokale på børnenes skole eller i børnehaven. Her er der både legeplads og masser af legetøj, så børnene også får en fest.

I kan selv lave mad – eller få den lokale cater til at pakke “madpakker” til alle gæsterne. Det skal selvfølgelig ikke være fire halve og en pakke rosiner, men det skal være fingervenligt. Pak en lille papirspose med hummus, kyllingespyd, brød og kage, så folk kan spise, hvor de vil.

Sammenskudsbryllup

I stedet for at ønske jer gaver, så bed alle gæsterne om at tage en ret med hver. Lav en liste, hvor folk selv kan byde ind eller krydse af på de retter, I allerede har valgt Er der gæster, der ikke har mulighed for at tage mad med, fordi de kommer langvejs fra, så kan I også tilføje vin og servietter på listen.

« Kom med ind i syværkstedet!
Underskørt eller petticoat til brudekjolen? »