Få syet din brudekjole efter mål

Har du særlige ønsker til din brudekjole? Er du ikke en standardstørrelse? Eller er du mere til polkaprikker end den store hvide drøm? Vi kan skabe din fantasi af en kjole.

Lad LadyLuckDresses sy din drømmekjole!

En brudekjole er den vigtigste kjole i dit liv, og selvfølgelig skal den sidde helt perfekt. Hos LadyLuckDresses tilbyder vi håndsyede brudekjoler i standardstørrelser, men du kan også få syet en brudekjole efter mål. På den måde kommer den til at passe – som syet til dig.

Vi kan sy alle modellerne i din størrelse, og har du specielle ønsker til stof, farver, mønster eller måske en ekstra blondekant, så klarer vi også det. Prisen for en håndsyet brudekjole fra LadyLuckDresses er som udgangspunkt 9.000 kr. incl. én tilretning samt fragt.

Sådan får du syet en kjole efter mål

I vores shop kan du se de forskellige modeller, og det er disse brudekjoler, der er udgangspunktet for den drømmekjole, vi gerne vil skabe til dig. Vi kan sy det meste, men vores speciale ligger indenfor vintage-, pinup- og rockabilly-kjoler. Bemærk, at ønsker du en brudekjole, der er helt anderledes end de modeller, vi normalt arbejder i, så bliver prisen også en anden. Men skriv til os og lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe din drøm af en brudekjole.

Hvordan skal din brudekjole se ud?

Inden vi kan gå i gang med at sy din drømmekjole, er det dog meget vigtigt, at vi får et billede af, hvilken kjole du ønsker dig. Ring eller skriv til os og find ud af, om det er os, der skal skabe din drømmekjole. Du booker en samtale ved at skrive til os her: