Cupcakes – en utraditionel bryllupskage marts 6, 2019 – Slået op i: Inspiration til brylluppet – Tags: , , ,

Ønskes: En kage til et uhøjtideligt bryllup

Til et bryllup hører også en kage! Enten som dessert til bryllupsfesten eller på buffeten til bryllupsreceptionen. I bryllupstraditionerne ligger der også en forventning om, at I fodrer hinanden med bryllupskagen. Det er også en del af traditionen, at toppen af kagen gemmes til første bryllupsdag.

Vil I gerne holde den uhøjtidelige stil, og er I ikke til den traditionelle bryllupskage i mange lag og med fondant og marcipanroser? Så er der heldigvis mange andre måder, I kan servere kage for gæsterne på!

Cupcakes – en anderledes bryllupskage

Især hvis bryllupskagen skal bruges til en reception, skal den være let at spise. Her går man typisk rundt og småsnakker, med små stop ved buffeten. Bryllupskagen skal derfor kunne spises uden en ske. Her kommer cupcakes ind som den perfekte kage til en bryllupsreception.

Med cupcakes er det også nemt at servere noget til de forskellige smagsløg. Der kan både være chokolademuffins til de, der elsker chokolade eller simple vaniljecupcakes med lyserød og lyseblå smørcreme, dekoreret med små hjerter. Det er nemt at sætte sit personlige aftryk på kagen, så har I en smag, der betyder noget særligt for jer, så er det selvfølgelig den, I vælger.

Bag cupcakes selv – eller lad konditoren hjælpe!

Det er let at bage cupcakes selv, men måske har du meget andet at tænke på i dagene op til brylluppet. Bor du ikke i nærheden af en fancy cupcakebutik, vil din lokale bager eller konditor hellere end gerne hjælpe med at levere cupcakes lige efter dit hoved. Prisen på en cupcake til et bryllup er ca. 20-30 kr. pr. stk., alt efter om du skal have almindelig frosting eller fondantpynt på.

Det sværeste bliver faktisk at finde det helt rigtige stativ. Er du til en almindelig kageopsats, skal kagerne bare stå klar på små tallerkener, eller skal kagerne pakkes enkeltvis i små æsker som en lille gave til gæsterne?

Mulighederne er mange, når du skal servere cupcakes til en fest. Leder efter et stativ til cupcakes, så prøv denne søgning på Google, så kommer der en masse frem.

« Brudesko i vintage-stilen
Skønne vintage brudekjoler »